js: code cleanup (eslint)
[gpgme.git] / lang / js / BrowserTestExtension / tests / signTest.js
1 /* gpgme.js - Javascript integration for gpgme
2  * Copyright (C) 2018 Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik
3  *
4  * This file is part of GPGME.
5  *
6  * GPGME is free software; you can redistribute it and/or modify it
7  * under the terms of the GNU Lesser General Public License as
8  * published by the Free Software Foundation; either version 2.1 of
9  * the License, or (at your option) any later version.
10  *
11  * GPGME is distributed in the hope that it will be useful, but
12  * WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
13  * MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the GNU
14  * Lesser General Public License for more details.
15  *
16  * You should have received a copy of the GNU Lesser General Public
17  * License along with this program; if not, see <http://www.gnu.org/licenses/>.
18  * SPDX-License-Identifier: LGPL-2.1+
19  *
20  * Author(s):
21  *     Maximilian Krambach <mkrambach@intevation.de>
22  */
23
24 /* global describe, it, expect, Gpgmejs */
25 /* global bigString, inputvalues */
26
27 describe('Signing', function () {
28     it('Sign a message', function (done) {
29         let prm = Gpgmejs.init();
30         prm.then(function (context) {
31             let data = bigString(100);
32             context.sign(
33                 data,
34                 inputvalues.encrypt.good.fingerprint).then(function (answer) {
35                 expect(answer).to.not.be.empty;
36                 expect(answer.data).to.be.a('string');
37                 expect(answer.data).to.include('BEGIN PGP SIGNATURE');
38                 expect(answer.data).to.include('END PGP SIGNATURE');
39                 expect(answer.data).to.include(data);
40                 done();
41             });
42         });
43     });
44     it('Detached sign a message', function (done) {
45         let prm = Gpgmejs.init();
46         prm.then(function (context) {
47             let data = bigString(100);
48             context.sign(
49                 data,
50                 inputvalues.encrypt.good.fingerprint,
51                 'detached'
52             ).then(function (answer) {
53                 expect(answer).to.not.be.empty;
54                 expect(answer.data).to.be.a('string');
55                 expect(answer.data).to.include(data);
56                 expect(answer.signature).to.be.a('string');
57                 expect(answer.signature).to.be.a('string');
58                 done();
59             });
60         });
61     });
62
63 });